גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח מרוקאי | » | מרק חרירה צמחוני |
8 מנות/יחידות, 571 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסיר)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 289 | 51 |
חלבונים (גרם) | 13.29 | 2.33 |
פחמימות (גרם) | 50 | 9 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 10.43 | 1.83 |
שומנים (גרם) | 5.42 | 0.95 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.46 | 0.08 |
נתרן (מ"ג) | 1,616 | 283.03 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 13.26 | 2.32 |
מים (גרם) | 478.11 | 83.73 |
ליקופן (מ"ג) | 3.27 | 0.57 |
ויטמין A (מק"ג) | 326.21 | 57.13 |
ויטמין B (מ"ג) | 4.38 | 0.77 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.38 | 0.07 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.16 | 0.03 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.95 | 0.34 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 1.14 | 0.2 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.48 | 0.08 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 255.49 | 44.75 |
ויטמין C (מ"ג) | 45.81 | 8.02 |
ויטמין E (מ"ג) | 1.43 | 0.25 |
ויטמין K (מק"ג) | 149.54 | 26.19 |
סידן (מ"ג) | 98.84 | 17.31 |
ברזל (מ"ג) | 4.62 | 0.81 |
מגנזיום (מ"ג) | 79.47 | 13.92 |
זרחן (מ"ג) | 243.63 | 42.67 |
אבץ (מ"ג) | 2.21 | 0.39 |
אשלגן (מ"ג) | 921.92 | 161.46 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.78 | 0.14 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.05 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.73 | 0.13 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.39 | 0.07 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.38 | 0.07 |