דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ביסקוטי בננות, אגוזי לוז ופקאן
ביסקוטי בננות, אגוזי לוז ופקאן
ביסקוטי טעים עם בננות ואגוזים

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והמלח.
  • 3 במיקסר טורפים את הביצים, הסוכר, סוכר הוניל והבננות.
  • 4 מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ודביק מאוד.
  • 5 מוסיפים את אגוזי הלוז והפקאנים ומערבבים מעט.
  • 6 בידיים רטובות יוצרים 4 "נקניקים" ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  • 7 אופים בתנור כ- 35-40 דקות עד שהכיכר צהובה ומעט רכה למגע. מצננים לחלוטין.
  • 8 מכסים את הכיכרות האפויות במגבת עד למחרת.
  • 9 ביום למחרת חותכים בעזרת סכין לחם גדולה ומסדרים על נייר אפייה.
  • 10 אופים בחום של 140 מעלות למשך כ- 35 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ניתן להחליף את אגוזי הלוז בשקדים פרוסים או לשלב אותם בנוסף.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בת-חן דיאמנט

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)71341
חלבונים (גרם)1.82 8.7
פחמימות (גרם)1046
מתוכן סוכרים (גרם)3.86 18.47
שומנים (גרם)3.13 14.95
מתוכם שומן רווי (גרם)0.32 1.51
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)12.65 60.48
נתרן (מ"ג)44.71213.81
סיבים תזונתיים (גרם)0.49 2.34
מים (גרם)4.722.49
ויטמין A (מק"ג)5.5726.64
ויטמין B (מ"ג)0.291.4
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.15
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.11
ויטמין B3 (מ"ג)0.090.45
ויטמין B5 (מ"ג)0.10.48
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.18
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.4830.98
ויטמין B12 (מק"ג)0.030.14
ויטמין C (מ"ג)0.462.21
ויטמין D (מק"ג)0.070.33
ויטמין E (מ"ג)0.612.92
ויטמין K (מק"ג)0.582.76
סידן (מ"ג)6.7932.47
ברזל (מ"ג)0.261.24
מגנזיום (מ"ג)7.9638.06
זרחן (מ"ג)19.8995.13
אבץ (מ"ג)0.170.8
אשלגן (מ"ג)41.87200.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.52.39
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.482.28
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.0910
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.079.91

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 20.7% 12% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.