דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

80 מנות/יחידות, 21 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ביסקוטי בננות, אגוזי לוז ופקאן
ביסקוטי טעים עם בננות ואגוזים
  • 1 מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
  • 2 בקערה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסודה לשתייה והמלח.
  • 3 במיקסר טורפים את הביצים, הסוכר, סוכר הוניל והבננות.
  • 4 מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים עד שנוצר בצק אחיד ודביק מאוד.
  • 5 מוסיפים את אגוזי הלוז והפקאנים ומערבבים מעט.
  • 6 בידיים רטובות יוצרים 4 "נקניקים" ומניחים על תבנית עם נייר אפייה.
  • 7 אופים בתנור כ- 35-40 דקות עד שהכיכר צהובה ומעט רכה למגע. מצננים לחלוטין.
  • 8 מכסים את הכיכרות האפויות במגבת עד למחרת.
  • 9 ביום למחרת חותכים בעזרת סכין לחם גדולה ומסדרים על נייר אפייה.
  • 10 אופים בחום של 140 מעלות למשך כ- 35 דקות.
  • 11 בתיאבון חיוך

ניתן להחליף את אגוזי הלוז בשקדים פרוסים או לשלב אותם בנוסף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.2% 20.7% 12% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.28 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב