דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת גלידה שוקו-וניל פרווה
עוגת גלידה פרווה מושלמת
  • 1 מכינים צלחת עמוקה עם תערובת הליקרים (אפשר להשתמש בכל ליקר על בסיס דובדבנים או פירות יער), טובלים בהם את הביסקוויטים אחד-אחד ומרפדים בהם תבנית גדולה, בשתי שכבות. מטפטפים את יתרת הליקר מעל.
  • 2 בסיר קטן שמים את המים, הקקאו, כוס הסוכר, השמן והקפה, מערבבים היטב ומחממים עד שהתערובת אחידה (לא מרתיחים). דרך מסננת קטנה מסננים פנימה את החלמונים תוך כדי ערבוב נמרץ (שלא ייקרשו). מניחים להתקרר כ- 10 דקות.
  • 3 מקציפים את החלבונים עם הסוכר והמלח לקצף יציב. מקפלים את תערובת השוקולד לתוך הקצף. מחלקים את קציפת השוקולד לשני חצאים. חצי אחד מורחים על הביסקוויטים ושולחים את התבנית לפריזר להתייצבות למשך כ- 45 דקות.
  • 4 בינתיים מכינים את קציפת הוניל: מקציפים את הקצפת הצמחית עם תמצית הוניל ואינסטנט הפודינג לקצף יציב. מוציאים את התבנית מהמקפיא (אחרי התייצבות מלאה של שכבת השוקולד) ומורחים את כל קציפת הוניל.
  • 5 מחזירים לפריזר להתייצבות לכ- 45 דקות. מוציאים אחרי התייצבות ומורחים את המחצית השנייה של שכבת השוקולד. מגרדים את השוקולד המריר מלמעלה בעזרת פומפייה, סכין או קולפן ירקות ומחזירים לפריזר למשך כ- 45 דקות להתייצבות אחרונה. שומרים במקפיא כל הזמן.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 35x40 ס"מ (הגודל לא קריטי).

הערך התזונתי לא כולל את ליקר הקרם דה קסיס.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 25.8% 6.4% 66.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב