דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 619 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 קולפים ומנקים את הירקות, מרתיחים כשעה עד לריכוך מלא, מסננים וטוחנים בתוספת התבלינים ושמן הזית.
  • 2 מעסים את חזות העוף היטב בחרדל וסוגרים במחבת עם כף שמן קנולה.
  • 3 טוחנים את מרכיבי הפסטו למשחה אחידה.
  • 4 מצננים מעט, ממלאים כל חזה עוף בפירה השורשים ומגלגלים.
  • 5 עוטפים כל חזה עוף היטב בנייר כסף. אופים בתנור שחומם ל- 180 מעלות כשעה.
  • 6 עם הגעת האורחים פורסים כל גליל חזה עוף, מחממים את פירה ירקות השורש, מניחים מעל ומסדרים צלחת נאה בתוספת רוטב פסטו. 7. מומלץ לקשט בתפרחת בזיליקום או עלי בזיליקום.

מנה מומלצת כמנה עיקרית לארוחת ליל הסדר בפסח. מנה אסתטית המכילה יחד חלבון, פחמימה וירק. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות שרון קונפורטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)976158
חלבונים (גרם)47.87 7.74
פחמימות (גרם)335
מתוכן סוכרים (גרם)7.27 1.17
שומנים (גרם)72.62 11.74
מתוכם שומן רווי (גרם)10.37 1.68
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030
כולסטרול (מ"ג)103.56 16.74
נתרן (מ"ג)1,638264.7
סיבים תזונתיים (גרם)7.12 1.15
מים (גרם)445.6772.03
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)967.54156.37
ויטמין B (מ"ג)16.822.72
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.40.07
ויטמין B3 (מ"ג)14.382.32
ויטמין B5 (מ"ג)1.020.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.630.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)136.6622.09
ויטמין B12 (מק"ג)0.510.08
ויטמין C (מ"ג)51.728.36
ויטמין D (מק"ג)0.310.05
ויטמין E (מ"ג)2.710.44
ויטמין K (מק"ג)207,61433,554
סידן (מ"ג)220.9635.71
ברזל (מ"ג)5.250.85
מגנזיום (מ"ג)116.4218.81
זרחן (מ"ג)355.2257.41
אבץ (מ"ג)2.770.45
אשלגן (מ"ג)1,388224.33
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.450.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.40.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.960.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.050.33
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.950.32

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 45.3% 29.8% 20.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.9 (0.99 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.