דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מרק כנפיים עם אטריות
מרק כנפיים עם אטריות
מרק כנפיים קל להכנה

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 140 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את הכנפיים במים הרותחים למשך כ- 15 דקות על אש גבוהה (מוציאים את הקצף שנוצר).
  • 2 מוסיפים את כל התבלינים לפי הטעם ומבשלים כ- 20 דקות נוספות עד לריכוך.
  • 3 מוסיפים את האטריות למרק ומבשלים כ- 5 דקות נוספות.
  • 4 מכבים את הגז (האטריות תמשיכנה להתבשל).
  • 5 הרי לכם מרק כנפיים טעים ליום חורפי קר.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש מעל עם פטרוזיליה טרייה.
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת קאדר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)245175
חלבונים (גרם)32.59 23.26
פחמימות (גרם)75
מתוכן סוכרים (גרם)0.04 0.03
שומנים (גרם)8.54 6.09
מתוכם שומן רווי (גרם)2.34 1.67
כולסטרול (מ"ג)85.76 61.2
נתרן (מ"ג)713.15508.88
סיבים תזונתיים (גרם)0.29 0.21
מים (גרם)77.6655.42
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)19.2813.76
ויטמין B (מ"ג)7.35.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.130.09
ויטמין B3 (מ"ג)6.074.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.660.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.27
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)4.032.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.250.18
ויטמין C (מ"ג)0.390.28
ויטמין D (מק"ג)0.140.1
ויטמין E (מ"ג)0.350.25
ויטמין K (מק"ג)2.541.81
סידן (מ"ג)20.4514.59
ברזל (מ"ג)1.791.27
מגנזיום (מ"ג)22.9216.35
זרחן (מ"ג)157.79112.59
אבץ (מ"ג)2.381.7
אשלגן (מ"ג)202.88144.76
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.831.31
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.060.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.330.95
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)2.691.92
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)2.271.62

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 17.5% 66.9% 15%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.