דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פיתות במחבת
פיתות במחבת
פיתות במחבת
פיתות במחבת בהכנה ביתית קלה

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (פיתות קטנות (תלוי בגודל הפיתות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 ללוש במיקסר את הקמח ביחד עם השמרים, הסוכר והמים. לאחר כדקה להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש במהירות בינונית כ- 5-7 דקות. אם הבצק יבש אז להוסיף עוד חצי כוס מים פושרים.
  • 2 בדקה האחרונה של הלישה להוסיף את השמן. הבצק צריך להיות רך, גמיש ונעים למגע (לא דביק).
  • 3 להעביר את הבצק לקערה ולהתפיח כשעה או עד להכפלת הנפח.
  • 4 לחלק את הבצק לכ- 20 עיגולים שווים בגודלם.
  • 5 לרדד כל עיגול לעיגול לא דק מאוד על משטח מקומח מעט, ולתת לפיתות לנוח בצד כרבע שעה.
  • 6 לחמם מחבת (רצוי טפלון) ללא שמן, להניח כל פעם פיתה אחת, לכסות במכסה ולטגן כדקה מכל צד עד להזהבה (להמשיך כך עם כל הפיתות).
  • 7 בתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות אושרה בניסטי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)199225
חלבונים (גרם)5.5 6.23
פחמימות (גרם)3742
מתוכן סוכרים (גרם)2.25 2.55
שומנים (גרם)3.26 3.69
מתוכם שומן רווי (גרם)0.18 0.2
נתרן (מ"ג)629.33713.12
מים (גרם)29.9733.96
ויטמין B (מק"ג)0.430.48
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)1.311.48
ברזל (מ"ג)0.010.01
מגנזיום (מ"ג)0.320.36
אבץ (מ"ג)00.01
אשלגן (מ"ג)0.170.2

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 7.1% 12% 80.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.08 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.