דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אטריות מוקפצות עם ירקות וקוביות סלמון
אטריות מוקפצות עם ירקות וקוביות סלמון
אטריות מוקפצות עם ירקות וקוביות סלמון
אין כמו לשלב סלמון בטריאקי במוקפץ

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 587 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מחממים היטב את השמן בווק עד שמעלה אדים.
  • 2 מקפיצים תחילה את הבצל הלבן, הגזר והפלפלים, מוסיפים את הג`ינג`ר והשום, מקפיצים עוד כדקה, מוסיפים את הכרוב והפטריות ומקפיצים עוד כדקה.
  • 3 מוציאים את הירקות, מחממים שוב את הווק היטב עם שתי כפות השמן הנוספות להקפצת הדג ומקפיצים את הסלמון (משתדלים שלא לערבב יותר מדי בכדי שלא יתפרק). כשהדג משנה את צבעו מוסיפים את רוטב הטריאקי, מקפיצים כ- 2 דקות נוספות ומוצאים את הדג.
  • 4 מחממים שוב את הווק ומכניסים את מצרכי התיבול (רוטב הסויה, הטריאקי, הצ`ילי המתוק ורוטב ההוי סטיר), מערבבים ומוסיפים את האטריות המבושלות מראש. מערבבים היטב כך שכל האטריות תהיינה מצופות ברטבים, מוסיפים את הירקות שהקפצנו ובנוסף את הכרפס, הכוסברה, הבצל הירוק והנבטים, מקפיצים עוד כדקה ומסדרים מעל את קוביות הדג. מגישים עם מעט שומשום קלוי, בוטנים גרוסים ופלח לימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את רוטב ההוי סטיר. אני השתמשתי באטריות ביצים רחבות מיוחדות שמצאתי אבל אפשר עם אטריות נודלס.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של כרמית דהאן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)55494
חלבונים (גרם)24.96 4.25
פחמימות (גרם)6711
מתוכן סוכרים (גרם)12.59 2.14
שומנים (גרם)23.54 4.01
מתוכם שומן רווי (גרם)3.02 0.51
כולסטרול (מ"ג)31.5 5.36
נתרן (מ"ג)587.88100.08
סיבים תזונתיים (גרם)11.31 1.93
מים (גרם)424.9672.35
ויטמין A (מק"ג)514.2787.55
ויטמין B (מ"ג)13.452.29
ויטמין B1 (מ"ג)0.480.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.370.06
ויטמין B3 (מ"ג)91.53
ויטמין B5 (מ"ג)2.490.42
ויטמין B6 (מ"ג)0.970.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)136.623.25
ויטמין B12 (מק"ג)1.40.24
ויטמין C (מ"ג)177.5330.22
ויטמין D (מק"ג)0.220.04
ויטמין E (מ"ג)2.790.48
ויטמין K (מק"ג)262.5244.69
סידן (מ"ג)276.4947.07
ברזל (מ"ג)2.820.48
מגנזיום (מ"ג)94.5416.09
זרחן (מ"ג)323.255.02
אבץ (מ"ג)1.770.3
אשלגן (מ"ג)1,307222.58
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)4.430.75
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.10.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.510.43
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.270.9
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.980.68

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8.9% 18.5% 19.7% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה