דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (מנה = מעוין אחד (תלוי בגודל))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להרתיח את המים והשמן, לערבב בקערה גדולה את כל מצרכי הבצק, למזוג את הנוזל שהרתחנו ולערבב עם כף עד שמתקבל בצק אחיד (להיזהר שלא להיכוות).
  • 2 את העיסה יש לחלק לשני חלקים שווים, כשאת החלק האחד יש לשטח בצורה אחידה בתבנית ולפזר את תערובת המילוי (לערבב לפני את כל מצרכי המילוי מלבד השומשום), ואת החלק השני יש לכסות בצורה שווה ובזהירות את המילוי בבצק הנותר, ולאחר מכן לפזר שומשום למעלה.
  • 3 לחמם את התנור מראש ל- 180 מעלות ולאפות כ- 40 דקות (לבדוק תוך כדי האפייה).
  • 4 בזמן האפייה ניתן להכין את הסירופ: לבשל על הגז עד שהסוכר יימס או עד להרתחה.
  • 5 להוציא את העוגה מהתנור כשהיא מוכנה ולחתוך לאלכסונים, כך שיווצרו מעויינים. לאחר מכן למזוג את סירופ הסוכר שהכנו לאט לאט בעזרת כף, כך שגובה הנוזלים יהיה מעט מעל גובה העוגה.
  • 6 לכסות את התבנית ולתת לסירופ להיספג בעוגה. מתקבלת עוגת סולת טישפישטי מושלמת!
  • 7 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)317346
חלבונים (גרם)3.76 4.11
פחמימות (גרם)3740
מתוכן סוכרים (גרם)19.42 21.19
שומנים (גרם)17.5 19.09
מתוכם שומן רווי (גרם)1.55 1.69
נתרן (מ"ג)109.47119.42
סיבים תזונתיים (גרם)0.78 0.85
מים (גרם)28.4431.02
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.230.25
ויטמין B (מק"ג)33.0936.09
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.150.16
ויטמין C (מ"ג)0.220.24
ויטמין E (מ"ג)0.040.04
ויטמין K (מק"ג)0.480.52
סידן (מ"ג)15.7817.21
ברזל (מ"ג)0.120.14
מגנזיום (מ"ג)1.221.33
זרחן (מ"ג)0.971.06
אבץ (מ"ג)0.030.03
אשלגן (מ"ג)7.277.93
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 29.6% 6.4% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.44 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה