דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח סלק ואגוזים
ממרח סלק טעים וקל
  • 1 מבשלים את הסלקים בהרבה מים כ- 45 דקות עד שהם רכים (במכסה סגור, בודקים עם מזלג).
  • 2 מוציאים להתקררות ומקלפים. חותכים לקוביות ומניחים בבלנדר.
  • 3 מוסיפים לבלנדר את אגוזי המלך, השום הקצוץ, שמן הזית, המים ומיץ הלימון, ומבלנדרים למרקם הרצוי (אפשר להשאיר מעט קראנצ`י עם חתיכות).
  • 4 מעבירים לכלי, מתבלים במלח לפי הטעם ומגישים.
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 44.8% 13.7% 36.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.89 (0.99 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב