דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
ארוחת טופו קלה, מהירה וטעימה

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 223 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 חותכים את הפטריות לרצועות דקות ואת הבצל הירוק חותכים גס.
  • 2 מסננים את מי הטופו וחותכים לקוביות קטנות.
  • 3 במחבת רחבה מחממים את שמן הזית, מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
  • 4 לאחר כ- 3 דקות (או עד שהפטריות מצטמצמות מעט) מוסיפים את הבצל הירוק, לאחר כ- 3 דקות נוספות מוסיפים את קוביות הטופו, הכורכום, המלח, הפלפל הלבן והפפריקה המתוקה.
  • 5 מערבבים עד הטמעת התבלינים בטופו ועד ריכוך המרכיבים.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות מעין צדוק

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)231104
חלבונים (גרם)14.2 6.37
פחמימות (גרם)105
מתוכן סוכרים (גרם)2.82 1.26
שומנים (גרם)15.84 7.11
מתוכם שומן רווי (גרם)2.46 1.1
נתרן (מ"ג)229.93103.11
סיבים תזונתיים (גרם)3.39 1.52
מים (גרם)123.8555.54
ויטמין A (מק"ג)20.579.22
ויטמין B (מ"ג)7.823.51
ויטמין B1 (מ"ג)0.10.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.350.15
ויטמין B3 (מ"ג)4.912.2
ויטמין B5 (מ"ג)2.291.03
ויטמין B6 (מ"ג)0.140.06
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)39.3717.65
ויטמין C (מ"ג)10.424.67
ויטמין D (מק"ג)0.550.25
ויטמין E (מ"ג)0.260.12
ויטמין K (מק"ג)64.9229.11
סידן (מ"ג)237.32106.42
ברזל (מ"ג)2.631.18
מגנזיום (מ"ג)20.639.25
זרחן (מ"ג)105.6747.39
אבץ (מ"ג)1.070.48
אשלגן (מ"ג)480.45215.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.250.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.250.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.030.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.8% 36.5% 32.7% 23%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.66 (0.76 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.