דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות הקינוח)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מוס גבינה לימוני, קראמבל אגוזי לוז ותותים
קינוח גבינה מושלם בכוס
  • הכנת מוס הגבינה:
  • 1 בקערה קטנה מניחים את הג`לטין והמים הקרים, מערבבים ומניחים בצד.
  • 2 בקערה נוספת שמים את הגבינה, השמנת החמוצה, אבקת הסוכר, גרגירי הוניל וגרידת הלימון. טורפים הכל יחד.
  • 3 ממיסים את הג`לטין במיקרוגל למשך 15 שניות, מוסיפים לו 4 כפות מתערובת הגבינה ומערבבים היטב לצורך השוואת טמפרטורה.
  • 4 מסננים את תערובת הג`לטין לתוך תערובת הגבינה וטורפים היטב.
  • 5 מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה (מרקם של יוגורט) ומקפלים לתוך תערובת הגבינות בעדינות עד שנוצר מרקם אחיד.
  • הכנת קראמבל אגוזי הלוז:
  • 1 במעבד מזון מניחים יחד את אגוזי הלוז והקמח ומעבדים יחד.
  • 2 מוסיפים את החמאה והסוכר, וממשיכים לעבד יחד עד שמתקבלת תערובת בצק פירורית. את הסילאן שומרים להרכבת הקינוח.
  • 3 מקפיאים למשך כשעה ולאחר מכן אופים את פירורי הקראמבל כ- 15 דקות בתנור בחום של 170 מעלות עד להזהבה.
  • הכנת קישוט התותים:
  • 1 חותחים את התותים הטריים לקוביות ומניחים בקערה קטנה.
  • 2 בוזקים מעל אבקת סוכר ומערבבים בעדינות.
  • הרכבה:
  • 1 משתמשים בכוסות לפי בחירת הגודל הרצוי.
  • 2 בתחתית מניחים 2 כפות מקראמבל אגוזי הלוז, מעל הקראמבל מוסיפים כף סילאן ומזלפים את מוס הגבינה מעל הסילאן.
  • 3 שמים שכבת תותים ומקשטים עם עלי נענע טריים.
  • 4 קינוח מושלם ומהיר לעונת התותים - תיהנו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הוניל. שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל ואפייה בתנור.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.3% 28.6% 7.3% 60.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.44 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב