דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 426 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל עוף עם פתיתים
ארוחת עוף ופתיתים מושלמת לצהריים
  • 1 מטגנים את הבצל בשמן בסיר טפלון עד להזהבה קלה, מוסיפים את הכרעיים ומטגנים כ- 3 דקות משני הצדדים.
  • 2 מוסיפים את העגבניה החתוכה, השום החתוך והתבלינים. ממשיכים לאדות במשך כמה דקות נוספות ומוסיפים כחצי כוס מים.
  • 3 מנמיכים ללהבה נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים כחצי שעה.
  • 4 מחממים בסיר נפרד מים לבישול הפתיתים עם מעט מלח. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים את הפתיתים, מבשלים כדקה, מסננים ושוטפים.
  • 5 משלבים את הפתיתים בסיר עם כרעי העוף, מוסיפים כרבע כוס מים, מכסים שוב את הסיר ומבשלים כשעה נוספת על אש נמוכה.
  • 6 מקררים מעט את הסיר והופכים על צלחת הגשה מתאימה.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש להשתמש ב- 3 כרעי עוף שלמים (במצרכים כתוב "חלקים אכילים בלבד" לשם קבלת ערך תזונתי מדויק יותר).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 13.4% 44.6% 41.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב