מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 314 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב מושלם של טעמים במרק אחד
- 1 חותכים את כל הירקות לקוביות. בסיר מחממים את שמן הזית ומאדים את כל הירקות לפי הסדר הרשום עד להזהבה.
- 2 מוסיפים את העדשים לסיר ומערבבים. מוסיפים מים עד לכיסוי ועוד כ- 4 ס"מ מעל, ומביאים את המרק לרתיחה.
- 3 מנמיכים את האש ומוסיפים את הבוקה גרני (גרגירי הפלפל השחור, גרגירי הפלפל הלבן, עלה הדפנה והתימין) ושאר התבלינים. מבשלים כשעה על אש נמוכה.
- 4 מוציאים את הבוקה גרני וטוחנים את המרק בעזרת מוט בלנדר ידני. מוסיפים את השמנת לבישול וטוחנים שוב. מתקבל מרק עדשים וקארי בשמנת שאתם חייבים לנסות!
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם אידוי/טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
19.8% |
7.2% |
16.7% |
56.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב