דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (מצה שווה למנה))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מצה עם ביצה
מצות מטוגנות נפלאות לחול המועד
  • 1 להרטיב היטב את המצות, לעטוף במגבת נקייה ולהניח בצד כשעתיים (כדי שהמצות תהיינה רטובות דיין ולא תישברנה).
  • 2 לטרוף את הביצים בקערה עם החלב ולתבל באבקת המרק (או המלח) והפלפל השחור.
  • 3 לחמם את השמן במחבת.
  • 4 לקפל כל מצה לארבע, לטבול בביצים הטרופות ולטגן משני הצדדים. להניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן. להגיש ולאכול חם.
  • 5 חג שמח חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גבינה צהובה בין הקיפולים.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 22.9% 14.5% 60.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב