דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 17 גרם למנה\יחידה (30-35 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות טחינה ושיבולת שועל
שילוב בריא של טחינה וקוואקר
  • 1 להניח בקערה את הביצה, הסוכר החום, הסילאן, הטחינה הגולמית, השמן, הקינמון, גרידת הלימון והמלח. לטרוף לתערובת אחידה ולהוסיף את הקוואקר, הקמח, אבקת האפייה, האגוזים והשוקולד. לערבב עד לקבלת מסה אחידה (התערובת יוצאת מעט דביקה).
  • 2 לחמם את התנור מראש לחום של 170 מעלות.
  • 3 בעזרת כף לסדר את העוגיות על נייר האפייה בתבנית (כל עוגייה בערך כמות של כף מהתערובת) ולאפות במשך כ- 20 דקות. מתקבלות עוגיות טחינה ושיבולת שועל מדהימות. לאחר שהעוגיות התקררו לגמרי לאחסן אותן בקופסא אטומה.
  • 4 בתיאבון חיוך

העוגיות הן פרווה ללא חמאה או מוצרי חלב - מה שהופך אותן לאטרקטיביות בקרב אלו האלרגיים לחלב ומוצריו ולאלו השומרים על כשרות לאחר ארוחה בשרית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.9% 28.6% 9.3% 56.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.44 (0.48 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב