דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 241 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל התפוחים))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מאפינס בתוך תפוח עץ
קינוח אישי טעים
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לגלען את התפוחים (ירוקים או אדומים), אך נזהרים לא לעשות חור בתחתית. בעזרת כפית פריזאית (או כפית רגילה) להוציא את תוכן התפוחים, אך להשאיר "קיר" כדי לתת יציבות לתפוחים בזמן האפייה.
  • 3 בקערה לערבב היטב את כל המצרכים היבשים (מהקמח עד הצימוקים), לעשות גומה ולהוסיף את הביצה, השמן ומיץ התפוזים. לערבב את העיסה, אך להיזהר מערבוב יתר.
  • 4 בעזרת כף למלא את התפוחים עד 3/4 מהגובה, להניח בתבנית עם נייר אפייה ולאפות בתנור החם למשך כ- 25 דקות או עד שהמאפינס מוכנים.
  • 5 לצנן עד שאפשר לגעת בתפוחים, לפדר באבקת הסוכר ולהגיש.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • הערות:
  • 1 את התפוחים שנותרו לשמור במקרר. להגשה מומלץ לחמם טיפה במיקרוגל או בתנור. הקינוח הכי טעים כשהוא טיפה חמים.
  • 2 את התבלינים אפשר לשנות או לוותר עליהם. במידה ומוותרים לגמרי
  • מומלץ להוסיף לבלילה תמצית וניל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 10.9% 4.7% 79.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב