דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

32 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות שמרים עם תמרים ושקדים
אין על רולדות שמרים
  • 1 לשים את מצרכי הבצק לבצק רך אך לא דביק (את המים מוסיפים בהדרגה ואת גרידת התפוז והמלח לקראת הסוף).
  • 2 לאחר התפחה של כשעה מחלקים את הבצק ל- 4 כדורים, מכסים ומתפיחים במקרר כחצי שעה.
  • 3 מערבבים את מצרכי המלית יחד (חוץ מהשקדים).
  • 4 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מורחים רבע ממלית התמרים, מפזרים מעל רבע מהשקדים הגרוסים ומגלגלים לרולדה.
  • 5 פורסים כל רולדה (אפשר מעט אלכסונית) לפרוסות בעובי כ- 3 ס"מ (כ- 8 פרוסות), ומניחים במרווחים על נייר אפייה.
  • 6 אופים בחום של 180 מעלות למשך כ- 12-15 דקות.
  • 7 לפדר באבקת סוכר ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף גם אגוזי מלך או קוקוס למשל במקום השקדים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 12.6% 8.6% 76.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב