דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 151 גרם למנה\יחידה (מס` יחידות מוערך)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פרשקי בנוסח רוסי
פרשקי מטוגנים וטעימים
  • 1 בקערה לשים את הקמח והמים, להוסיף את המלח והשמן וללוש לבצק דביק. לאחר מכן, על משטח עבודה לפזר קמח, להניח את הבצק וללוש עד שנעשה נעים ולא דביק.
  • 2 לחתוך את העגבניות לעיגולים ולקצוץ את השמיר. לערבב בקערה את העגבניות, השמיר, המלח והפלפל השחור.
  • 3 לחלק את הבצק לשני כדורים שווים, לפזר שוב קמח על משטח העבודה ולרדד כל כדור לעלה דק.
  • 4 להניח על עלה בצק אחד עגבניות בתפזורת ומעל לשים את הגבינה הצהובה המגורדת והשמיר. מי שאוהב ניתן להוסיף גם תרד וחציל.
  • 5 לכסות עם עלה הבצק השני (לשים לב שהשוליים דבוקים) ובעזרת רינג לחרוץ את הפרשקי (כמו בתמונות).
  • 6 לטגן בשמן עמוק את הפרשקי כ- 2 דקות מכל צד ולהניח על נייר סופג.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: ניתן למלא גם בחציל מטוגן ובתרד מבושל.

כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בפרשקי לאחר הטיגון. יש לטגן בכ- 3 כוסות שמן לטיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 33.3% 15.8% 50.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב