דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

36 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (12 טורטיות חצויות)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טורטיות ממולאות לאירוח בשרי
כולם "ילוקלוקו" את האצבעות
  • 1 את החצילים הפרוסים להניח בקערה, לשמן היטב בעזרת הידיים משני הצדדים, להניח על גבי תבנית אפייה, לפזר את המלח הגס ולאפות בתנור במשך כ- 40 דקות באפיית טורבו (לאחר 20 דקות כדאי להפוך את פרוסות החצילים לצידן השני עד להשחמה).
  • 2 לאפות גם את הפלפלים האדומים בתנור (בדיוק כמו שאופים את החצילים, רק שאין צורך בשמן או במלח).
  • 3 מכינים בצד את הבצל הסגול הפרוס לעיגולים, הפלפל הצהוב הפרוס לרצועות, פרוסות הפסטרמה החצויות, עלי החסה הנקיים והמופרדים, החצילים הקלויים, הפלפלים הקלויים והמלפפון הפרוס. להכין גם את ממרח האבוקדו (ראו סעיף הבא), חרדל הדיז`ון עם הגרגירים וממרח הפסטו.
  • 4 הכנת ממרח האבוקדו: למעוך היטב את האבוקדו באמצעות מזלג, להוסיף את המיונז, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור ולערבב היטב.
  • 5 הכנת הטורטיות (לגלגל את הטורטיות ולפרוס ל- 3 חלקים, כל אחד שיכין כראות עיניו ולפי טעמו האישי):
  • אופציה ראשונה: למרוח על טורטייה את ממרח האבוקדו ולהניח פסטרמה, חציל קלוי, בצל סגול, פלפל צהוב ועלי חסה.
  • אופציה שנייה: למרוח על טורטייה את ממרח הפסטו ולהניח פלפל אדום קלוי, עלי חסה, בצל סגול ופסטרמה.
  • אופציה שלישית: למרוח על טורטייה חרדל דיז`ון ולהניח חציל קלוי, פלפל צהוב, פלפל אדום קלוי, פסטרמה ועלי חסה.
  • אופציה רביעית: סומכת עליכם!
  • בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 17.1% 15.1% 62.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.24 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב