דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שכבות קקאו, קינמון ואגוזי לוז
מזהים את הכינרת שם באופק?
  • 1 מקציפים את הביצים השלמות עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ומנמיכים את מהירות המיקסר.
  • 2 מוסיפים את השמנת החמוצה, השמן בהדרגה, הקמח, אבקת האפייה ותמצית הוניל, וממשיכים לערבל עד לקבלת בלילה אחידה.
  • 3 מערבבים את מצרכי המלית בצלוחית ומניחים בצד.
  • 4 משמנים היטב תבנית קוגלהוף גבוהה בקוטר 24 ס"מ ומפזרים סוכר דמררה בתחתית ומעט שקדים פרוסים (או אגוזים).
  • 5 יוצקים שליש מהבלילה לתבנית ומוזגים מעל שליש מכמות המלית, יוצקים שוב מהבלילה שליש ושוב מוזגים שליש מהמלית וכך שוב פעם אחרונה כשלסיום מוזגים מהמלית ודוחסים טיפה פנימה לבלילה בעזרת מרית.
  • 6 אופים כשעה בחום של 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
  • 7 מצננים את העוגה כ- 20 דקות ולאחר מכן הופכים על צלחת.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית קוגלהוף גבוהה בקוטר 24 ס"מ. ניתן לאפות בכל תבנית אחרת שקוטרה 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 29% 8.4% 60.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.42 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב