דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קעריות שוקולד במילוי קרם חלבה
קעריות שוקולד ביתיות לקינוח
  • 1 מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט הפודינג והחלב עד לקבלת קרם. מוסיפים את החלבה המפוררת בעדינות בתנועות עטיפה ומניחים במקרר עד לשימוש.
  • 2 להמיס את השוקולד המריר בבן-מארי. בעזרת מברשת למרוח מהשוקולד המומס בתוך התבניות (ראו "ציוד נדרש") שכבה נדיבה ולהכניס למקרר ל- 10 דקות.
  • 3 להוציא מהמקרר, שוב למרוח עוד שכבת שוקולד ושוב להכניס למקרר ל- 10 דקות נוספות.
  • 4 כדי לשחרר את השוקולד מהקעריות יש להיעזר במספריים ולחתוך מסביב בזהירות.
  • 5 לזלף מהקרם בתוך הקעריות בכמות הרצויה ולקשט בשערות חלבה ותותים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר למלא גלידה במקום בקרם שמנת מתוקה.

ציוד נדרש: 12 קעריות חד פעמיות אישיות.

שיטת ההכנה כוללת המסה בבן-מארי. השוקולד מתקשה בכל תבנית אחרי קירור קצר, אבל עדיף להשתמש בתבניות חד פעמיות כיוון שיש שליטה להחזיק ביד אחת וביד השנייה למרוח. לאחר שהשוקולד מתקשה פשוט לגזור את התבנית במספריים ולשחרר בעדינות את השוקולד.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 35.8% 7.9% 53.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.58 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב