דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נקניק תמרים ואגוזים
נקניק תמרים ואגוזים
נקניק תמרים ואגוזים
כל פרוסה מלמיליאן

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 38 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הפרוסות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במעבד מזון שמים את התמרים, התאנים, הסילאן והקינמון, ומעבדים עד לקבלת מעין גוש בצק אחיד.
  • 2 מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את השוקולד המומס. לשים את תערובת התמרים והשוקולד עד שהוא נטמע בתערובת.
  • 3 מוסיפים את האגוזים והפיסטוקים (אפשר אילו אגוזים שרק רוצים) והאננס ולשים הכל עד לאחידות.
  • 4 לוקחים נייר אפייה ומתחילים להפוך את העיסה למעין נקניק בקוטר 4-5 ס"מ.
  • 5 עוטפים את הנקניק שנוצר בנייר אפייה ומכניסים למקרר ל- 4-5 שעות להתייצבות.
  • 6 בעזרת סכין משוננת חותכים לפרוסות דקות ומגישים. את הנקניק שומרים במקרר עטוף.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

אורך הנקניק הוא 25-28 ס"מ (רצוי לפרוס דק). זמן ההכנה לא כולל את זמן הקירור להתייצבות. המתכון לקוח מהמטבח האיטלקי, ללא אפייה וקל מאוד להכנה.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות נגה גלבוע אדמית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)143382
חלבונים (גרם)2.05 5.44
פחמימות (גרם)2771
מתוכן סוכרים (גרם)2.15 5.72
שומנים (גרם)4.76 12.65
מתוכם שומן רווי (גרם)1.16 3.08
נתרן (מ"ג)8.5222.67
סיבים תזונתיים (גרם)4.01 10.66
מים (גרם)1.273.37
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.41.06
ויטמין B (מ"ג)0.180.49
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.08
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.070.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.030.09
ויטמין B6 (מ"ג)0.040.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)1.864.96
ויטמין C (מ"ג)0.120.32
ויטמין E (מ"ג)0.070.19
ויטמין K (מק"ג)1.042.76
סידן (מ"ג)10.3827.61
ברזל (מ"ג)0.210.56
מגנזיום (מ"ג)6.3616.9
זרחן (מ"ג)17.2745.93
אבץ (מ"ג)0.090.24
אשלגן (מ"ג)58.72156.17
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.431.15
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.421.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.731.95
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.711.9

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.7% 12.7% 5.5% 71.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה