דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לקלוף את הבטטות.
  • 2 לחתוך לגודל שרוצים.
  • 3 לסדר אותם בתבנית מתאימה.
  • 4 לפזר מעל אבקת מרק בצל.
  • 5 לשפוך את השמן.
  • 6 לערבב היטב בידיים.
  • 7 לאפות בתנור מחומם ל- 180 מעלות צלזיוס בערך חצי שעה.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
חשוב להקפיד על אבקת מרק בצל ללא מונוסודיום גלוטמט - יוצא טעים גם ללא משפר הטעם הזה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן במקום אבקת המרק להוסיף שום כתוש.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)366112
חלבונים (גרם)5.33 1.62
פחמימות (גרם)6821
מתוכן סוכרים (גרם)13.08 3.99
שומנים (גרם)8.67 2.64
מתוכם שומן רווי (גרם)0.65 0.2
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.030.01
נתרן (מ"ג)493.57150.39
סיבים תזונתיים (גרם)9.39 2.86
מים (גרם)241.9573.72
ויטמין A (מק"ג)2,219676.16
ויטמין B (מ"ג)5.371.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.240.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.740.53
ויטמין B5 (מ"ג)2.50.76
ויטמין B6 (מ"ג)0.650.2
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)34.4310.49
ויטמין C (מ"ג)7.512.29
ויטמין E (מ"ג)2.210.67
ויטמין K (מק"ג)11.343.45
סידן (מ"ג)93.928.61
ברזל (מ"ג)1.910.58
מגנזיום (מ"ג)78.2523.84
זרחן (מ"ג)147.1144.82
אבץ (מ"ג)0.940.29
אשלגן (מ"ג)1,055321.39
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)2.30.7
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.730.22
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.560.48
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)5.071.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)4.941.51

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 9.5% 5.8% 74.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.