מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 393 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מרק גולאש הונגרי מושלם לחורף
- 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
- 2 להוסיף את קוביות הבשר (ניתן להשתמש בכל בשר לבישול ארוך שאוהבים כמו צלעות או צוואר), ולהמשיך לטגן היטב משני הצדדים.
- 3 להוסיף את השום, הפלפלים והתבלינים.
- 4 להוסיף מים עד לכיסוי הבשר בסיר, להוריד את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
- 5 לאחר כשעה להוסיף את תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד כשעה וחצי-שעתיים עד לריכוך הבשר (אם יש צורך אז להוסיף עוד מים).
- 6 מתקבל גולש הונגרי טעים ומחמם את הלב.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.8% |
16.1% |
46.9% |
33.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב