דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 393 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • בצל - יחידה גדולה (322 גרם)
    קצוץ
  • שמן קנולה - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    לטיגון
  • כתף בקר - 800 גרם
    צלי כתף (בשר לבישול ארוך)
  • שום - 3 שיניים
    כתושות
  • פלפל ירוק - יחידה בינונית (166 גרם)
    חתוך לקוביות
  • פלפל אדום - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (93 גרם)
    חתוך לקוביות
  • פלפל ירוק חריף - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (14 גרם)
    חתוך לקוביות
  • מלח - כפית שטוחה
    לפי הטעם.
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    לפי הטעם.
  • פפריקה מתוקה - כף גדושה
    לפי הטעם.
  • פפריקה חריפה - כפית שטוחה
    לפי הטעם.
  • זרעי קימל - 1/2 כפית שטוחה - סה"כ (2 גרם)
    לפי הטעם.
  • תפוח אדמה - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (507 גרם)
    חתוכים לקוביות
  • קימל טחון - כפית אחת
    לפי הטעם
  • עלי דפנה - 3 יחידות
    לפי הטעם

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
גולש הונגרי קל וטעים
מרק גולאש הונגרי מושלם לחורף
  • 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
  • 2 להוסיף את קוביות הבשר (ניתן להשתמש בכל בשר לבישול ארוך שאוהבים כמו צלעות או צוואר), ולהמשיך לטגן היטב משני הצדדים.
  • 3 להוסיף את השום, הפלפלים והתבלינים.
  • 4 להוסיף מים עד לכיסוי הבשר בסיר, להוריד את האש לנמוכה ולהמשיך לבשל למשך כשעה.
  • 5 לאחר כשעה להוסיף את תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל עוד כשעה וחצי-שעתיים עד לריכוך הבשר (אם יש צורך אז להוסיף עוד מים).
  • 6 מתקבל גולש הונגרי טעים ומחמם את הלב.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 16.1% 46.9% 33.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב