דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 173 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לאבנה ביתית
אין על גבינת לאבנה עם שמן זית וזעתר
  • 1 לערבב יחד בקערה את היוגורט עם השמנת והמלח.
  • 2 לפרוס את חיתול הבד בתוך קנקן גבוה, לשפוך את תערובת היוגורט בתוך החיתול, לאסוף את חיתול הבד מארבעת הפינות, לקשור ולתלות על הברז בכיור לפחות כשעתיים (כדי שכל הנוזלים יטפטפו - זמן הטפטוף קובע את מרקם גבינת הלאבנה).
  • 3 להוציא מחיתול הבד את היוגורט ולהעביר לצלחת הגשה (אני העברתי לצלחת הגשה בעזרת שקית זילוף). לקשט בשמן זית וזעתר ולהתענג.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חיתול בד.

התבלינים ושמן הזית לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 45.3% 27.1% 27.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.83 (0.83 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב