דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטה מקורמלת עם פירות יבשים
תוספת נפלאה לארוחה בט"ו בשבט
  • 1 לחמם את השמן במחבת ולטגן את הגזר.
  • 2 להוסיף את הבצל, לערבב כ- 2 דקות, להוסיף את הפלפל האדום ואת הבטטה ולהמשיך לטגן כרבע שעה עד שכל הירקות יתרככו (לערבב מדי פעם).
  • 3 להוסיף את כל שאר המצרכים והתבלינים.
  • 4 להמשיך לטגן כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב ולהעביר לכלי הגשה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.2% 14.8% 8% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב