דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 161 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה (ניתן להכין חצי מהכמות))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט בורגול עם רימונים
סלט עשיר ביותר לארוחת הערב
  • 1 לשטוף היטב את הבורגול, להשרות במים רותחים למשך כחצי שעה ולסנן.
  • 2 לחתוך את העגבניות, הבצל הסגול והתפוח לקוביות, ולקצוץ את הפטרוזיליה ועלי הנענע.
  • 3 לערבב את כל מצרכי בסיס הסלט בתוך קערה מתאימה.
  • 4 לתבל את הסלט במיץ לימון, מלח, פלפל שחור ושמן זית.
  • 5 לקשט בחמוציות, אגוזי מלך וטבעות זיתים שחורים.
  • 6 מתקבל סלט טעים, בריא, קל להכנה ומפנק במיוחד - בתיאבון חיוך

כל התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.6% 12.6% 10% 63.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב