דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

11 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (10-12 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פשטידת תירס ופטריות קלה להכנה לארוחת הערב
קל ומהיר לארוחת הערב
  • 1 לערבב בקערה את הביצים, המיונז והקמח עד לקבלת בלילה.
  • 2 להוסיף את התירס, הפטריות והגבינה הצפתית, לערבב את הכל בעדינות ולהעביר לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת.
  • 3 לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 25 דקות או עד להשחמה.
  • 4 לקרר ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 24.9% 26.3% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב