דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 בקערה שמים את התפוחים המגורדים, החלמונים, סוכר הוניל, השמן, הקמח, הסולת, אבקת האפייה ומיץ התפוזים ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 2 טורפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב ונוקשה.
  • 3 מבליעים את הקצף בעיסה בתנועות עטיפה.
  • 4 שופכים את התערובת לתבנית קוטר 26 או מרובעת ואופים בחום של 180 מעלות למשך 30-40 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.
  • 5 זורים אבקת סוכר על העוגה ומגישים.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)207237
חלבונים (גרם)3.64 4.16
פחמימות (גרם)3034
מתוכן סוכרים (גרם)4.36 4.99
שומנים (גרם)8.3 9.49
מתוכם שומן רווי (גרם)0.82 0.93
כולסטרול (מ"ג)49.07 56.11
נתרן (מ"ג)97.01110.93
סיבים תזונתיים (גרם)0.5 0.57
מים (גרם)24.6328.17
ויטמין A (מק"ג)16.819.21
ויטמין B (מ"ג)0.310.35
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B2 (מ"ג)0.060.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B5 (מ"ג)0.180.2
ויטמין B6 (מ"ג)0.020.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.016.87
ויטמין B12 (מק"ג)0.150.17
ויטמין C (מ"ג)8.359.55
ויטמין D (מק"ג)0.10.12
ויטמין E (מ"ג)0.150.17
ויטמין K (מק"ג)0.440.51
סידן (מ"ג)7.288.33
ברזל (מ"ג)0.240.27
מגנזיום (מ"ג)2.322.65
זרחן (מ"ג)24.1927.66
אבץ (מ"ג)0.140.15
אשלגן (מ"ג)35.3940.47
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.170.19
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.140.16
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.440.51
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.46

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 19.7% 8.6% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.25 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.