דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

23 מנות/יחידות, 53 גרם למנה\יחידה (20-25 יחידות (תלוי בגודל אוזני ההמן))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן במילוי תמרים ואגוזים
חג פורים שמח!
  • 1 בקערת המיקסר להניח את כל מצרכי הבצק וללוש לבצק נעים למגע (יש להשתמש ב- 2 כפות גדושות של שמנת).
  • 2 לחלק את הבצק ל- 2 כדורים, לרדד כל כדור לעלה ולקרוץ לעיגולים.
  • 3 להניח במרכז כל עיגול כפית ממילוי התמרים (לערבב היטב את מצרכי המילוי לפני) ולסגור לצורת אוזני המן. חשוב להדק היטב כדי שאוזני ההמן לא ייפתחו לנו בזמן האפייה.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 25 דקות (תלוי בתנור - לשים לב תוך כדי האפייה). לפדר באבקת סוכר לפי הטעם (לא חובה).
  • 5 בתיאבון וחג שמח חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 27.2% 8.8% 62.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.39 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב