דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 393 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה פנה עם חצילים ועגבניות שרי
אחת הפסטות הטעימות שתכינו
  • 1 לחתוך את החציל לקוביות (עדיף להשתמש בחציל גדול), להניח על תבנית התנור, למזוג מעל 3 כפות שמן זית, לערבב היטב ולאפות במשך כ- 20 דקות בחום של 190 מעלות עד להשחמה (ניתן גם לטגן את קוביות החצילים אך עדיף לאפות).
  • 2 לחמם במחבת את 4 כפות שמן הזית, להוסיף את השום, הפלפל החריף, רסק העגבניות ועגבניות השרי, לערבב היטב ולאחר כ- 5 דקות להוסיף את קוביות החצילים. להוסיף את הבזיליקום, לתבל במלח ובפלפל שחור ולהמשיך לבשל כ- 10 דקות נוספות.
  • 3 לבשל בנפרד את הפסטה בסיר עם מים ומעט מלח עד לדרגת אל-דנטה (לא לבשל יותר מדי).
  • 4 לסנן את הפסטה המבושלת ולהעביר אותה אל רוטב העגבניות.
  • 5 לערבב היטב עד לאיחוד הפסטה והרוטב ולהעביר לצלחת הגשה.
  • 6 לפזר מעל המנה מעט בזיליקום טרי וגבינת פרמזן.
  • 7 בתיאבון חיוך

התיבול במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 12% 13.9% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב