דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 158 גרם למנה\יחידה (8-9 קרפים (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קרפ צרפתי ביתי
קינוח נפלא לסגור איתו את היום
  • 1 בקערה מערבבים את כל המצרכים עד לקבלת תערובת דלילה וחלקה ללא גושים.
  • 2 מחממים שמן במחבת טפלון דקה שנועדה לקרפ ובלינצ`ס (עם נייר סופג למרוח על המחבת). אפשר גם עם מחבת רגילה בעיקרון.
  • 3 עם מצקת מעבירים מעט מהבלילה למרכז המחבת ובמהירות מזיזים לכל המחבת מצד לצד, כך שהבלילה תכסה את כל המחבת.
  • 4 לטגן את הקרפ כדקה וחצי על האש וכשהוא נעשה שחום טיפה הופכים ומקפלים אותו לשניים.
  • 5 בשלב זה מורחים שוקולד, מקפלים שוב, מפזרים אבקת סוכר (לא חובה), מספר שקדים גרוסים לקישוט וסירופ שוקולד.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מחבת טפלון דקה לקרפים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 25.6% 11% 61.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.35 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב