מצרכים למתכון
9 מנות/יחידות, 464 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתקדםדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
תבשיל בשר לאירועים חגיגיים
- 1 להמליח ולפלפל את הבשר (חתוך לקוביות גדולות), ולקמח אותו מכל הכיוונים.
- 2 לחמם את שמן הזית בסיר ולסגור את הבשר כ- 2 דקות מכל צד.
- 3 להוציא את הבשר מהסיר ולהניח בצד.
- 4 לטגן את הבצל, לשלב שוב את הבשר ולהוסיף את השום והתימין. לערבב מעט ולהוסיף את היין האדום היבש, החומץ הבלסמי והסילאן.
- 5 לסגור את הסיר ולבשל כשעתיים על אש נמוכה.
- 6 לאחר שעתיים של בישול להוסיף את הירקות לסיר (מלבד הפטריות).
- 7 להמשיך לבשל עוד כשעה וחצי וכחצי שעה לפני סיום הבישול לשלב גם את הפטריות.
- 8 לבדוק שהבשר מוכן ורך ולסגור את הסיר.
- 9 מניחים במרכז השולחן ומתענגים!
- 10 בתיאבון וחג שמח
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. יש להשתמש בבשר טרי בלבד. מומלץ להשתמש באוסובוקו, שפונדרה או צלי כתף ולא בכתף בקר (הוא בשר יותר קשה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
14.2% |
44% |
37.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב