מצרכים למתכון
35 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגיות טעימות ביותר לחג הפסח
- 1 מניחים בקערה את כל מרכיבי העוגיות וטורפים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2 מכניסים את התערובת מכוסה למקרר להתייצבות למשך כשעתיים (ניתן להכין בערב, להכניס לקירור ולאפות בבוקר).
- 3 מפזרים מעט מאבקת הסוכר (לא הכל) על נייר האפייה. התערובת עדיין רכה ולכן מניחים את העוגיות על נייר האפייה בעזרת כפית (לא חייבים לדייק).
- 4 בעזרת מסננת מפזרים מעל העוגיות את אבקת הסוכר לפי הטעם.
- 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 10-15 דקות.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
זמן ההכנה כולל את זמן התייצבות התערובת במקרר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.1% |
35.2% |
6.8% |
55.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב