דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 68 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד ושקדים ללא גלוטן וכשרה לפסח
שוקולדית ומרשימה לפסח
  • 1 לחמם במיקרוגל את השוקולדים (המריר והחלב) והחמאה עד להמסת השוקולד, ולהניח בצד שיתקרר מעט.
  • 2 לטרוף את החלמונים ביחד עם הברנדי ולשלב בתערובת השוקולד המומס.
  • 3 במיקסר להקציף את החלבונים ביחד עם המלח והסוכר עד לקצף יציב.
  • 4 בקערה לערבב את השקדים הטחונים ביחד עם הקמח ואבקת האפייה.
  • 5 לשלב את קצף החלבונים בתערובת השוקולד, לערבב בעדינות, תוך כדי הערבוב להוסיף את תערובת השקדים והקמח ולהמשיך לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 6 להעביר את תערובת העוגה אל תבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 40-45 דקות.
  • 7 בינתיים להכין את ציפוי השוקולד: לחמם במיקרוגל את השמנת המתוקה למשך כ- 30 שניות, ולערבב לתוכה את הנוטלה עד להמסה.
  • 8 לאחר קירור העוגה למזוג בעדינות את ציפוי השוקולד על העוגה ולצפות אותה. מתקבלת עוגת שוקולד מושלמת לפסח!
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית קוגלהוף קטנה.

שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.3% 40.8% 11.8% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.72 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב