דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 115 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פאי גבינה פירורים
פאי גבינה ביתי מגרה וממכר
  • 1 מעבירים לקערה את המצרכים לבצק (חוץ מהביצה וגרידת הלימון) ומעבדים יחד לתערובת פירורית. בסוף מוסיפים את הביצה וגרידת הלימון, ומעבדים רק עד איחוד המצרכים.
  • 2 מחלקים את הבצק לשני כדורים: כדור אחד גדול (2/3 מהגודל) וכדור שני קטן (1/3 מהגודל). משטחים, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקפיא למשך כ- 15 דקות.
  • 3 מוציאים את כדור הבצק הגדול (הקטן נשאר במקפיא) ומרדדים לעלה בקוטר 24 ס"מ (קוטר התבנית). משמנים את התבנית ומרפדים בבצק שרידדנו. מהדקים מעט (אפשר להרים את הבצק כס"מ גובה גם בדפנות) ומכניסים בינתיים למקפיא.
  • 4 מערבבים את מצרכי המלית יחד לתערובת חלקה, יוצקים על הבצק שבתבנית ומיישרים. את הבצק הקטן מגררים ומפזרים מעל המלית.
  • 5 אופים בתנור בחום של 170 מעלות בתוכנית אפייה רגילה או ב- 150 מעלות טורבו (תלוי בתנור) למשך כ- 50 דקות. מתקבל פאי גבינה פירורים מושלם ומפנק שמתאים מאוד לחג שבועות.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לזרות מעל העוגה מעט אבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 23.6% 18.1% 58.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.31 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב