גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | פסטה אורז עם כרישה ופטריות |
6 מנות/יחידות, 117 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. במקום הפטרוזיליה, השמיר והכוסברה הטריים ניתן להשתמש במיובשים (1/2 כפית מכל אחד מהם). במקום העלים מענף הסלרי ניתן להשתמש בעלי סלרי מיובשים גם כן לפי הטעם.
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 236 | 201 |
חלבונים (גרם) | 4.1 | 3.49 |
פחמימות (גרם) | 37 | 32 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 1.14 | 0.97 |
שומנים (גרם) | 8.38 | 7.14 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 1.2 | 1.03 |
נתרן (מ"ג) | 19.65 | 16.75 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 1.4 | 1.19 |
מים (גרם) | 59.94 | 51.08 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 56.05 | 47.77 |
ויטמין B (מ"ג) | 2.87 | 2.45 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.04 | 0.03 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.13 | 0.11 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 1.77 | 1.51 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.84 | 0.71 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.07 | 0.06 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 28.33 | 24.14 |
ויטמין C (מ"ג) | 15.28 | 13.02 |
ויטמין D (מק"ג) | 0.18 | 0.16 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.2 | 0.17 |
ויטמין K (מק"ג) | 149.5 | 127.42 |
סידן (מ"ג) | 25.36 | 21.61 |
ברזל (מ"ג) | 1.44 | 1.23 |
מגנזיום (מ"ג) | 12.44 | 10.6 |
זרחן (מ"ג) | 41.37 | 35.26 |
אבץ (מ"ג) | 0.44 | 0.37 |
אשלגן (מ"ג) | 226.07 | 192.67 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.1 | 0.08 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.01 | 0.01 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.09 | 0.08 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.05 | 0.04 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.05 | 0.04 |