דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שמים את הפלפלים בתבנית אפיה ומכניסים לתנור על חום של 200 מעלות צלזיוס.
  • 2 הופכים את הפלפלים לצד השני כאשר הפלפלים משחירים מעט מלמעלה.
  • 3 כאשר הפלפלים אפויים היטב, מכניסים את הפלפלים לקערת נרוסטה ומכסים בניילון נצמד עד שיתקררו.
  • 4 מקלפים את הקליפה הדקה וחותכים לרצועות דקות.
  • 5 מוסיפים שום כתוש, מלח, מעט מאוד שמן ולימון לפי הטעם.
  • 6 מערבבים, משהים לפחות לשעה אחת במקרר לספיגת הטעמים.
  • 7 להגיש ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לשים יותר או פחות פלפלים חריפים - בהתאם למה שאוהבים.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)2842
חלבונים (גרם)1.01 1.53
פחמימות (גרם)58
מתוכן סוכרים (גרם)2.53 3.83
שומנים (גרם)0.61 0.92
מתוכם שומן רווי (גרם)0.09 0.14
נתרן (מ"ג)3.475.25
סיבים תזונתיים (גרם)1.11 1.68
מים (גרם)58.5988.78
ויטמין A (מק"ג)46.5870.57
ויטמין B (מ"ג)0.931.41
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.050.07
ויטמין B3 (מ"ג)0.520.78
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.20.3
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)16.324.7
ויטמין C (מ"ג)98.88149.82
ויטמין E (מ"ג)0.530.8
ויטמין K (מק"ג)5.78.64
סידן (מ"ג)12.6619.18
ברזל (מ"ג)0.480.73
מגנזיום (מ"ג)10.9116.53
זרחן (מ"ג)23.9136.23
אבץ (מ"ג)0.180.27
אשלגן (מ"ג)166.67252.53
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.7% 7.5% 12.4% 66.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.