דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנה ראשונה פיקנטית ומושלמת

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 276 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 משרים את נתחי דג הנסיכה במים (עד כיסוי) ובמיץ מחצי לימון למשך כחצי שעה. מסננים מנוזלים ומפזרים מעל מלח גס, פפריקה מתוקה גרוסה ותבלין גריל דג.
  • 2 בסיר סוטג` רחב מטגנים בשמן הקנולה את הפלפל האדום ואת הצ`ילי החריף (אפשר לחרוץ בקצה) עד לריכוך קל. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן כדקה.
  • 3 מוסיפים את הפפריקה, הכורכום והאריסה, ומערבבים. מסדרים את פרוסות העגבניות ומאדים כדקה. מוסיפים את המים והמלח, ומביאים לרתיחה.
  • 4 מסדרים נתחי הדג והלימון, מכסים את הסיר ועל אש קטנה מבשלים כ- 30 דקות. כ- 10 דקות לקראת סוף הבישול מפזרים מעל נענע מיובשת וכוסברה (מדי פעם מרימים ומנערים קלות את הסיר, ויוצקים מהרוטב על נתחי הדג בעזרת כף).
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון והשריה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל הבלוג של מאיה

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25793
חלבונים (גרם)32.89 11.93
פחמימות (גרם)93
מתוכן סוכרים (גרם)2.61 0.95
שומנים (גרם)9.83 3.57
מתוכם שומן רווי (גרם)1.17 0.42
כולסטרול (מ"ג)143.75 52.15
נתרן (מ"ג)669.5242.9
סיבים תזונתיים (גרם)2.02 0.73
מים (גרם)218.3479.22
ליקופן (מ"ג)1.310.47
ויטמין A (מק"ג)108.5639.39
ויטמין B (מ"ג)5.321.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.170.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.220.08
ויטמין B3 (מ"ג)3.141.14
ויטמין B5 (מ"ג)1.290.47
ויטמין B6 (מ"ג)0.480.17
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)22.528.17
ויטמין B12 (מק"ג)2.751
ויטמין C (מ"ג)68.2524.76
ויטמין E (מ"ג)1.20.43
ויטמין K (מק"ג)13.234.8
סידן (מ"ג)165.3359.98
ברזל (מ"ג)2.871.04
מגנזיום (מ"ג)63.7623.13
זרחן (מ"ג)362.66131.58
אבץ (מ"ג)2.110.77
אשלגן (מ"ג)691.52250.89
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.820.3
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.220.08
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.290.11
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.160.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 18.2% 61% 17.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.24 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה