מצרכים למתכון
370 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים כמו בטוקיו
- 1 מערבבים את כל מצרכי המשרה בקערה.
- 2 פורסים את חזה העוף לחתיכות, מערבבים עם המשרה ומשרים כחצי שעה.
- 3 בינתיים, קוצצים דק את הבצל הירוק והשום.
- 4 מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומוסיפים פנימה את הבצל הירוק והשום.
- 5 מטגנים כדקה ומוסיפים את חזה העוף עם כל הנוזלים של המשרה.
- 6 ממשיכים לטגן כ- כ10 דקות (תלוי בעובי הפרוסות) עד שהעוף מוכן.
- 7 מניחים על מצע של אורז לבן ומפזרים מעל קצת בצל ירוק טרי.
- 8 בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את הפלפל שאטה, עלי המרווה ומצע האורז הלבן. זמן ההכנה כולל את זמן השרית חזה העוף.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
33.1% |
52.3% |
12.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב