דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
שניצל ירוק מקישואים

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 70 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הקישואים)

  • הקישואים
  • קישוא - 2 יחידות גדולות - סה"כ (580 גרם)
    מגורדים ופרוסים לעיגולים
  • מלח - 1/2 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/2 כפית שטוחה
    גרוס
  • הציפוי
  • קמח שקדים - 1/2 כוס - סה"כ (42 גרם)
  • ביצה - 2 Large
    טרופות
  • לטיגון
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
    לפי הצורך
  • להגשה
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
    סחוט טרי
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לפזר את המלח והפלפל השחור על הקישואים המגורדים והפרוסים (ראו הערה בנוגע לגירוד הקישואים), לערבב היטב ולהניח בצד לכ- 10 דקות.
  • 2 לחמם את השמן במחבת.
  • 3 לטבול את פרוסות הקישואים בקמח השקדים ולאחר מכן בביצים הטרופות, לטגן במחבת החמה למשך כ- 2 דקות מכל צד או עד להשחמה ולהניח על נייר סופג.
  • 4 להעביר לכלי הגשה, לקשט כיד הדמיון ולפני ההגשה לטפטף את מיץ הלימון.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. מי שלא צליאקי יכול להשתמש כמובן בקמח רגיל. בשלב הראשון מגרדים את הקישואים בעדינות (הכוונה לא לקלף אותם אלא רק להוריד את השכבה החיצונית שיש בה פגמים על הקליפה). בשלב השני לפרוס את הקישוא לפרוסות כדי להמשיך את התהליך.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)90128
חלבונים (גרם)2.53 3.6
פחמימות (גרם)34
מתוכן סוכרים (גרם)1.34 1.9
שומנים (גרם)7.73 10.99
מתוכם שומן רווי (גרם)0.89 1.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)00.01
כולסטרול (מ"ג)42.16 59.94
נתרן (מ"ג)162.18230.59
סיבים תזונתיים (גרם)0.7 1
מים (גרם)55.4778.86
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)23.4633.36
ויטמין B (מ"ג)0.670.95
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.1
ויטמין B3 (מ"ג)0.260.37
ויטמין B5 (מ"ג)0.240.34
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.07
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)15.3421.8
ויטמין B12 (מק"ג)0.10.14
ויטמין C (מ"ג)3.324.72
ויטמין D (מק"ג)0.230.33
ויטמין E (מ"ג)0.190.27
ויטמין K (מק"ג)1.862.65
סידן (מ"ג)19.9528.37
ברזל (מ"ג)0.40.57
מגנזיום (מ"ג)13.2318.8
זרחן (מ"ג)41.5759.1
אבץ (מ"ג)0.340.48
אשלגן (מ"ג)111.24158.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.280.4
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.06
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.20.29
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.430.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.40.57

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 55.7% 18.2% 21%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.42 (1.63 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה