דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 66 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת הדובדבנים של סבתא
עוגת דובדבנים בטעם של פעם
  • 1 לערבב את כל המצרכים בקערה (מלבד הדובדבנים המתוקים).
  • 2 לצקת את התערובת אל תבנית 24 ס"מ עגולה.
  • 3 לסדר על פני התערובת את הדובדבנים החצויים בצפיפות אחד ליד השני.
  • 4 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות.
  • 5 להוריד את חום התנור ל- 170 מעלות, לכסות את העוגה בנייר כסף ולהמשיך באפייה בתנור למשך כ- 15-20 דקות נוספות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא כמעט יבש (התערובת תישאר מעט רטובה ותתייצב מחוץ לתנור בזמן הקירור, להיזהר לא לייבש את העוגה). ניתן לפדר באבקת סוכר מעל (לא חובה).
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית 24 ס"מ עגולה.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 25.3% 9.3% 64.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב