דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סלט אטריות שעועית עם מלפפונים ובצל ירוק
סלט אטריות שעועית עם מלפפונים ובצל ירוק
סלט יפני טעים וקל להכנה

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (כמנה ראשונה))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מבשלים את אטריות השעועית במים רותחים למשך כ- 5 דקות (בודקים שהאטריות רכות), מסננים ומצננים.
  • 2 חותכים את המלפפונים לאורך לחצי ומרוקנים את התוכן עם כפית. לאחר מכן, חותכים את המלפפונים באלכסון לז`וליינים (גפרורים דקים).
  • 3 מוסיפים את הבצל הירוק והשומשום.
  • 4 מערבבים את מצרכי הרוטב עד שהסוכר נמס.
  • 5 מוסיפים את הרוטב לסלט ומערבבים היטב. הסלט נשמר במקרר עד 3 ימים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות עדי מילר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)127148
חלבונים (גרם)1.46 1.7
פחמימות (גרם)2832
מתוכן סוכרים (גרם)2.4 2.79
שומנים (גרם)1.33 1.54
מתוכם שומן רווי (גרם)0.18 0.21
נתרן (מ"ג)505.84587.43
סיבים תזונתיים (גרם)0.43 0.5
מים (גרם)41.6848.41
ויטמין A (מק"ג)2.693.12
ויטמין B (מ"ג)0.30.34
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.110.13
ויטמין B6 (מ"ג)0.030.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)55.81
ויטמין C (מ"ג)1.41.63
ויטמין E (מ"ג)0.030.03
ויטמין K (מק"ג)9.3710.88
סידן (מ"ג)20.8324.19
ברזל (מ"ג)0.330.39
מגנזיום (מ"ג)10.5212.21
זרחן (מ"ג)19.1622.25
אבץ (מ"ג)0.190.21
אשלגן (מ"ג)74.3886.37
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.530.61
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.010.01
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.520.6
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.460.54
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.460.53

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 4.3% 4.7% 89.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.05 (0.05 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.