דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד קוקוס
אחת העוגות הטעימות
  • 1 ממיסים בקלחת ומביאים לרתיחה את השמנת המתוקה, השוקולד המריר, השוקולית ו- 1/2 כוס הסוכר יחד, ומכבים את הגז. מוסיפים את החמאה ותמצית הוניל, ומערבבים עד הטמעה. מצננים ומוסיפים את החלמונים בערבוב מהיר.
  • 2 מקציפים את החלבונים, מוסיפים את המלח ו- 3/4 כוס הסוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף לקצף יציב.
  • 3 מערבבים בהדרגה מחצית מקצף החלבונים בתערובת השוקולד, ומקפלים פנימה את הקמח התופח.
  • 4 למחצית השנייה של קצף החלבונים מקפלים את הקוקוס.
  • 5 לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ יוצקים מחצית מתערובת השוקולד, מעל יוצקים בעזרת כף את קצף הקוקוס, מיישרים בעדינות ולבסוף יוצקים את תערובת השוקולד שנותרה.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 45 דקות.
  • 7 מכינים גנאש, מצפים את העוגה ומקשטים איך שאוהבים. מתקבלת עוגת שוקולד קוקוס מושלמת שכולם אוהבים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ לקשט בקוקוס ודובדבנים מסוכרים.

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את הדובדבנים המסוכרים לקישוט.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 33.2% 9.3% 54.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.52 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב