דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

25 מנות/יחידות, 22 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות חמאה ושקדים בציפוי שוקולד חלב
עוגיות שכולם אוהבים
  • 1 מעבדים את החמאה עם הקמח עד ליצירת בצק פירורי.
  • 2 מוסיפים את השקדים הטחונים, החלב והביצה, ולשים לבצק רך מאוד (במיקסר או ידני).
  • 3 יוצרים עיגולים, מניחים בתבנית אפייה ואופים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 7 דקות בלבד.
  • 4 מצפים את העוגיות בשוקולד חלב ובשקדים פרוסים.
  • 5 תיהנו ובתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 40.5% 12.9% 43.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.72 (0.76 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב