דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 324 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לחמם תנור ל- 180 מעלות צלזיוס.
  • 2 לחמם מחצית מכמות השמן במחבת, להוסיף את הבצל ולהשחים.
  • 3 להוסיף את הבשר ולטגן 5 דקות לערך.
  • 4 להוסיף מצות, להמשיך לטגן, להוסיף תבלינים ורק 1 כף מהפפריקה.
  • 5 לבשל את התערובת עוד 5 דקות לערך, לכבות את הגז ולקרר.
  • 6 לפזר תפוחי אדמה בתבנית מתאימה ולהכניס את העוף באמצע התבנית.
  • 7 לערבב את יתרת השמן עם יתרת הפפריקה, למרוח את העוף מכל הצדדים גם מבפנים וגם את תפוחי האדמה.
  • 8 למלא את העוף במילוי שהכנו.
  • 9 לכסות את התבנית בנייר אפייה, מעל נייר כסף ולאפות כשעה וחצי. לאחר מכן, להוציא את נייר הכסף ונייר האפייה ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה עד שהעוף מקבל צבע זהוב.
  • 10 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של בתיה דורון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)532164
חלבונים (גרם)52.49 16.18
פחמימות (גרם)3611
מתוכן סוכרים (גרם)2.91 0.9
שומנים (גרם)18.92 5.83
מתוכם שומן רווי (גרם)4.13 1.27
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.020.01
כולסטרול (מ"ג)147.89 45.58
נתרן (מ"ג)913.23281.47
סיבים תזונתיים (גרם)3.07 0.95
מים (גרם)213.7665.88
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)60.1918.55
ויטמין B (מ"ג)15.74.84
ויטמין B1 (מ"ג)0.210.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.340.11
ויטמין B3 (מ"ג)12.393.82
ויטמין B5 (מ"ג)1.890.58
ויטמין B6 (מ"ג)0.840.26
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)26.058.03
ויטמין B12 (מק"ג)0.680.21
ויטמין C (מ"ג)15.074.64
ויטמין E (מ"ג)1.910.59
ויטמין K (מק"ג)9.232.85
סידן (מ"ג)39.9712.32
ברזל (מ"ג)2.980.92
מגנזיום (מ"ג)66.5920.53
זרחן (מ"ג)333.43102.77
אבץ (מ"ג)4.41.36
אשלגן (מ"ג)780.49240.56
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.720.53
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.530.16
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.190.37
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)3.541.09
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)3.451.06

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 17.1% 47.5% 32.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.22 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.