דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
אבטיח וג`לטין

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (15 שקעים בכל תבנית (סה"כ 2 תבניות))

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לרסק את האבטיח בבלנדר, לסנן ולמדוד כוס מיץ אבטיח.
  • 2 להעביר את מיץ האבטיח לסיר קטן, להוסיף את הסוכר, הג`לטין ומיץ הלימון, ולבשל על להבה נמוכה עד שהג`לטין נמס (כ- 3 דקות).
  • 3 לקרר מעט ולמזוג בתוך 2 תבניות שקעים קטנטנים מסיליקון.
  • 4 להכניס למקרר למשך כשעתיים לפחות.
  • 5 לשמור במקרר ולהתענג חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות שקעים קטנטנים מסיליקון (15 שקעים בכל תבנית).

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה ובישול.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14116
חלבונים (גרם)1.25 10.56
פחמימות (גרם)219
מתוכן סוכרים (גרם)2.1 17.7
שומנים (גרם)0.02 0.13
מתוכם שומן רווי (גרם)0 0.02
נתרן (מ"ג)0.151.25
סיבים תזונתיים (גרם)0.04 0.3
מים (גרם)8.2469.45
ליקופן (מ"ג)0.383.18
ויטמין A (מק"ג)2.3319.66
ויטמין B (מ"ג)44.230.37
ויטמין B1 (מ"ג)00.02
ויטמין B2 (מ"ג)00.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.020.13
ויטמין B5 (מ"ג)0.020.16
ויטמין B6 (מ"ג)00.03
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.383.23
ויטמין C (מ"ג)0.937.86
ויטמין E (מ"ג)0.010.04
ויטמין K (מק"ג)0.010.07
סידן (מ"ג)0.645.39
ברזל (מ"ג)0.020.18
מגנזיום (מ"ג)0.877.36
זרחן (מ"ג)0.978.17
אבץ (מ"ג)0.010.07
אשלגן (מ"ג)10.0584.71
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 0.4% 35.1% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.