דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 12 גרם למנה\יחידה (15 שקעים בכל תבנית (סה"כ 2 תבניות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סוכריות גומי בטעם אבטיח
אבטיח וג`לטין
  • 1 לרסק את האבטיח בבלנדר, לסנן ולמדוד כוס מיץ אבטיח.
  • 2 להעביר את מיץ האבטיח לסיר קטן, להוסיף את הסוכר, הג`לטין ומיץ הלימון, ולבשל על להבה נמוכה עד שהג`לטין נמס (כ- 3 דקות).
  • 3 לקרר מעט ולמזוג בתוך 2 תבניות שקעים קטנטנים מסיליקון.
  • 4 להכניס למקרר למשך כשעתיים לפחות.
  • 5 לשמור במקרר ולהתענג חיוך

ציוד נדרש: 2 תבניות שקעים קטנטנים מסיליקון (15 שקעים בכל תבנית).

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה ובישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1% 0.4% 35.1% 63.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב