דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 14 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פיננסייר
עוגיות קלות וטעימות
  • 1 ממיסים במחבת קטנה את החמאה. כשהיא מתחילה להשחים מסירים מהאש ומצננים.
  • 2 שמים בקערה את הקמח, השקדים הטחונים (אבקת השקדים), אבקת הסוכר, גרידת התפוז ואגוזי הלוז הטחונים.
  • 3 שמים בקערת המערבל את החלבונים ומקציפים לקצף יציב.
  • 4 מוסיפים לקערת הקמח את החמאה המומסת ואת תמצית הוניל, ומערבבים. מקפלים לתערובת את קצף החלבונים עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים את תערובת הבצק לשקית זילוף עם פייה עגולה ושומרים במקרר חצי שעה.
  • 5 מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. משמנים את השקעים בתבנית הסיליקון ומזליפים את התערובת לשקעים.
  • 6 אופים במשך כ- 10 דקות עד שהעוגיות מזהיבות ושולי העוגיות משחימות.
  • 7 מצננים, מחלצים את הפיננסייר מהשקעים ובוזקים אבקת סוכר לפי הטעם.
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית לעוגיות פיננסייר (אפשר להשתמש גם בתבנית של מאפינס קטנים במקום תבנית פסים - פשוט למלא עד לגובה של ס"מ בערך).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.3% 43.8% 8.6% 45.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.81 (0.85 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב